menubutton
trigger

Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

 

Klik hier voor de de website.

Bora Bora Kingsnight

 

Blokkeer de volgende datum maar alvast in je agenda!! 27 april 2019  Bora Bora KINGSNIGHT Classics

 

Op zaterdag 27 april is het zover Kings Night Classics, Koningsnacht in hartje Tilburg bij de Heuvel Gallery. Met onder andere de koning van de Classixs, DJ Francois, die al 3 decennia lang in het vak zit. Maar ook bekende namen uit de Nederlandse DJ-scene zoals Nowaxx, Genius en Pedro staan in de line-up met hun koninklijke beats.

 

Let’s swing for the king!

Op dit feestje kun je Maxima[al] genieten van de allerbeste classics!

 

 

 

Klik hier voor de de website.

Bora Bora The Kinky Edition!

 

Ontdek je kinky droom en geniet, flirt en verleid elkaar in een gemoedelijke atmosfeer, dat is waar Bora Bora The Kinky Edition voor staat! Laat jouw fantasie uitkomen in de wonderlijke kinky wereld. Surrealistische schepsels begeleiden jou in een wereld van verlangen en lust, warmte en dominantie, maar vooral een uitvlucht naar een droomwereld. Een kinky droomwereld.. want bij Bora Bora The Kinky Edition geldt de volgende dresscode: Lak, leer, latex, wetlook, pvc,  fetish cross dress, burlesque, fetish glam/drag en of gothic. Deze dresscode regel stimuleert de bezoekers zich volledig te laten gaan in hun creaties van deze materialen. Bora Bora & RonaH Events presenteren verschillende area's met bekende dj’s en hun opzwepende dance beats. Ruig, maar niet te ruig, commercieel maar niet te vlak, opzwepend en jou ongetwijfeld naar een hoogtepunt brengende beats! More to announce!

Laat je gaan, straal en geniet… you only live once!

 

 

 

Klik hier voor de de website.

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

©Copyright WD - Ronah-Events 2019. All rights reserved.