menubutton
trigger

Bora Bora Outdoor

 

Ibiza is dé hotspot deze zomer! Bora Bora Outdoor brengt je alvast in de Ibiza sfeer. Met 2 dance & lounge area’s, een unieke locatie en de allerbeste Dj’s, vind je in Loon Op Zand een stukje Ibiza!

 

7 Juli vindt Bora Bora Outdoor plaats. Dit is hèt Ibiza festival van het jaar en jij kan daarbij zijn. Het word een geweldige dag en avond op een prachtige locatie: Experience Island te Loon op Zand. Het echte Ibiza gevoel komt naar boven en wordt aangevuld met diverse activiteiten en verschillende muziek stylen.

 

Wij hebben voor deze editie dresscode kleuren blauw / wit in gedachten met de welbekende hippie beachwear & Ibiza style zullen deze kleuren de boventoon voeren.

 

De volgende Dj’s zijn bevestigd, niemand minder dan:

DJ ST-OK / Dj Perry Owens / Dj Anthny / Dj Pedro / Dj Francois/ Dj Tulz

 

Locatie: Experience Island

Baan achter de plakken 1

5175 NP Loon op Zand

 

Experience Island is de ideale plek om een ware Ibiza beleving te creëren. Bora Bora Outdoor wordt het Ibiza festival van het jaar.

 

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor Bora Bora.

 

Aanvang en sluit tijd volgt… More to be announced soon!

 

 

 

Klik hier voor de de website.

Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

 

Klik hier voor de de website.

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

©Copyright WD - Ronah-Events 2019. All rights reserved.